Снимка Трафикнюз26-годишен мъж рани с нож отец Иван от Нови хан

...
Снимка Трафикнюз26-годишен мъж рани с нож отец Иван от Нови хан
Коментари Харесай

Трафикнюз: 26-годишен мъж ранил дядо Иван от Нови хан! Ето какво е станало

Снимка Трафикнюз

26-годишен мъж рани с нож отец Иван от Нови хан и намушка в гърба служащ в приюта. Нападателят бил в несъответстващо положение по време на офанзивата, научи  TrafficNews .

``
реклама

Нападателят пристигнал нощес в приюта, където живела майката на двегодишния му наследник дружно с детето. Той декларирал, че желае да си прибере сина, само че дамата изрично отказала. На сутринта той още веднъж се появил, очевидно несъответстващ и незабавно почнал да заплашва, че няма да си тръгне без момчето.

В последвалата препирня неканеният гост извадил нож и почнал да заплашва дамата, че ще я убие. Тогава се намесили отец Иван и неговият наследник отец Григорий, които се пробвали да успокоят пристрастеностите.

Мъжът обаче замахнал с ножа към лицето на отец Иван и разрязал ухото му. После ранил в гърба и 35-годишен служащ от приюта, който се опитал да помогне на свещеника.

При появяването на служителите на реда нападателят се опитал да избяга, само че е бил арестуван. От полицията оповестиха, че той е престъпно проявен.  

Междувременно от столичната болница " Св. Анна " обявиха, че признатият ранен мъж от приюта в Нови хан е без заплаха за живота. В здравното заведение чакат да бъде докаран и признат в Спешното поделение за оказване на здравна помощ и отец Иван.

Снимки от случая може да видите ТУК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР